Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 19 de Agosto de 2019

Otras localidades

INCENDIO EN GRAN CANARIA INCENDIO EN GRAN CANARIA La última hora del incendio en la programación especial de SER Las Palmas

Les reserves hídriques de Menorca baixen fins al 55%

Tot i el descens, Menorca és l'illa amb major índex de reserves de tot l'arxipèlag

L'estat de les reserves hídriques a Balears ha caigut quatre punts al juliol respecte al mes anterior i s'ha situat en el 51 per cent de mitjana, segons ha indicat la Conselleria de Medi Ambient i Territori en una nota de premsa aquest dijous.

El descens es registra a totes les illes sent però a Menorca on és més pronunciat, baixant del 60 al 55%. Pel que fa a les altres illes, el descens a Mallorca ha estat del 55 al 51%, a Eivissa del 47 al 45%, i a Formentera, del 51 al 46%.

En l'àmbit general, la situació és pitjor que fa un any quan les reserves hídriques de les Illes es trobaven, de mitjana, al 57 per cent.

Tenint en compte que agost sol ser un mes sec i que les extraccions són importants per causa del turisme i de l'increment de les temperatures mitjanes, és de suposar que la situació d'aquí a un mes sigui pitjor que l'actual i totes les Unitats de Demanda passin a situació de prealerta.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?