Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 19 de Agosto de 2019

Otras localidades

INCENDIO EN GRAN CANARIA INCENDIO EN GRAN CANARIA La última hora del incendio en la programación especial de SER Las Palmas

Queixes a Ferreries per com funciona l'escoleta

Els pares dels fillets lamenten la baixa qualitat a l'atenció als nens per la manca de recursos

Els pares es queixen de la manca de recursos per ses Oronelles. /

Els pares de l’Escoleta de Ferreries ses Orenelles estan recollint signatures contra l’Ajuntament per la situació del centre. Tot i que escola de 0-3 anys compleix amb els ratios oficials els pares consideren que el número de docents és insuficient ja que cada adult ha de cuidar de fins a 18 petits, molts dels quals encara duen bolquers que s’han de canviar. A més, les professores no estan ni contractades a temps complert.

Tot es podria solucionar contractant una persona més per un cost de 15.000 euros que l’Ajuntament no vol assumir. Pels pares, que l’educació depengui de temes econòmics amb un cost tan baix, dol. A més, consideren que els problemes que ara tenen venen de fa temps. El que passa és que ara els han fet públics.

Per aquest dimarts s’ha organitzat una reunió de pares per explicar a tots els afectats la situació i decidir, si cal, emprendre accions de protesta.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?