Sociedad

Concert solidari a Lleida per recaptar fons en favor dels rescatats per l'Open Arms

Organitzat per Josep Ramon Jové, ja han confirmat la participació grups de la ciutat com Virtuts Homòlogues o Arlo, també el músic senegalès Alu Spear a banda del pianista de jazz Gerard Moragues. Es farà el 18 d'octubre al Cafè del Teatre

Un dels molts rescats de l'Open Arms a la Mediterrània. / PROACTIVA OPEN ARMS

Lleida

Gra de sorra solidari des de Lleida en favor de la lluita de l'Open Arms i d'altres vaixells de rescat de refugiats que es juguen la vida fugint de la guerra per la Mediterrània.

Josep Ramon Jové (productor musical): "Si els polítics no fan la feina, que la faci la societat civil". D'aquí el concert solidari del 18 d'octubre al Cafè del Teatre.

00:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000231114/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Uns quants músics de la ciutat s'han unit per oferir un concert al Cafè del Teatre en què tot el que es recapti serà per ajudar aquestes organitzacions d'ajuda humanitària i posar en el focus que la societat civil ha de reaccionar davant l'evident indiferència de les diferents administracions implicades.

La iniciativa és del productor musical i també músic Josep Ramon Jové, a qui li ha mogut la inacció de la classe política davant d'un drama que veu insuportable. "Ningú fa res quan s'estan morint milers de persones al mar i, bé, si els polítics no fan la feina, que la faci la societat civil. És aquest el missatge del concert i la destinació de la recaptació serà per ajudar com es pugui a tota aquesta gent", afirma Jové.

Entre els grups que ja hi han confirmat la participació: els històrics Virtuts Homòlogues, també Arlo, el músic senegalès Alu Spear, el pianista de jazz Gerard Moragues, entre altres.

El concert serà el 18 d'octubre i és previst oferir versions dels grans temes de Bob Dylan.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00