Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 19 de Agosto de 2019

Otras localidades

INCENDIO EN GRAN CANARIA INCENDIO EN GRAN CANARIA La última hora del incendio en la programación especial de SER Las Palmas

Detenen vuit persones arribades en pastera a Menorca

Policia i Guàrdia Civil han activat un dispositiu especial de recerca per trobar la barca i la resta d'ocupants

La pastera hauria arribat a la zona de Biniancolla, però encara no s'ha trobat. /

Una pastera ha arribat aquesta matinada a la costa de Sant Lluís. Per ara s’han detingut a vuit persones de les que, sembla, dues són menors. Els fets s’han desencadenat aquesta matinada poc abans de les cinc quan dos joves s’han presentat a l’hotel Sur Menorca a demanar ajuda ja que acabaven d’arribar en una pastera. Un d’ells duia documentació, l’altre no, però semblaven menors d’edat.

Immediatament s’ha activat un dispositiu d’emergència a la Guàrdia Civil que ha detingut els joves i ha iniciat la recerca de la resta d’integrants de la pastera, pel que es creu una dotzena. Hores d’ara ja s’han detingut vuit persones. Tots ells provenen d’Algèria.

Hi ha un dispositiu de vigilància per investigar que cap dels immigrants il·legals pugui fugir de l’illa amb un control especial als ports de Maó i Ciutadella. Tampoc s’ha trobat encara la pastera per la qual cosa continua la seva recerca inclús amb mitjans aeris.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?