Sociedad
ESLLAVISSADA CG1

Sant Julià estudiarà les possibles responsabilitats la setmana vinent

El cònsol major, Josep Miquel Vila, ha celebrat la celeritat amb la què s'ha restablert la circulació a la principal entrada del país tot assegurant que ja estava afectant el PIB de la parròquia amb una caiguda de la facturació de Naturlandia del 30%

El cònsol de Sant Julià, Josep Miquel Vila, atén els mitjans de comunicació en la seva visita a la zona zero de l'esllavissada de la CG1 aquest dimarts. / Comú de Sant Julià

Sant Julià de Lòria

El cònsol major de Sant Julià, Josep Miquel Vila, ha celebrat aquest dimarts a peu de la zona zero de l'esllavissada a la CG1 la rapidesa en què s'ha restablert gairebé la normalitat en la via d'entrada al país afectada pel despreniment de dissabte.

Ha assegurat que els talls i les retencions han repercutit a la parròquia i especialment a la facturació de Naturlandia, que ha situat en un 30% per sota en relació a les mateixes dates de l'any anterior.

Sobre responsabiltiats no n'ha volgut parlar i tampoc ha valorat les declaracions fetes pel cap de Govern, Xavier Espot, qui situava al Comú com a responsable de la supervisió del manteniment de les obres del terreny afectat per l'esllavissada, propietat d'un particular.

De moment ha mantingut contactes amb les companyies asseguradores però fins la setmana vinent no vol abordar aquest tema i estudiar tota la documentació.

Sobre el futur de la deixalleria comunal que ara ha quedat inutilitzada al trobar-se al mig de la zona de l'esllavissada on encara hi ha risc de nous despreniments, ha assegurat que gent de la parròquia ja ha ofert magatzems per poder-la reubicar de manera que el seu trasllat serà molt immediat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00