Sociedad

Continua el pla d'asfíxia policial del top manta a Barcelona

Per tercera nit consecutiva desenes d'agents han intervingut centenars de productes als manters a la zona del Port

Operació policial contra els manters

Operació policial contra els manters

Barcelona

Continua el pla d'asfíxia policial del top manta a Barcelona. Per tercera nit consecutiva desenes d'agents han intervingut centenars de productes als manters a la zona del Port.

Aquest dimarts a la nit, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i Policia Portuària han dut a terme un nou dispositiu contra un centenar de venedors ambulants que exposaven els seus productes davant del Museu d'Història de Catalunya, a la plaça de Pau Vila.

Els han decomissat els productes i els han imposat multes, de com a mínim 120 euros, una pèrdua doble segons el portaveu del sindicat de manters: "Pots perdre el material i passar la nit al calabós. Et poden posar una multa de 120 euros i hi ha gent a la que han arribat a multar amb fins a 10.000 euros. Això suposa una doble pèrdua: perds el material i tens que tornar al carrer a treballar per poder pagar la multa", apunta el venedor.

Dilluns, un altre operatiu va provocar una estampida de manters cap a la Ronda Litoral i va obligar a tallar la via. I diumenge alguns d'ells van acabar a l'aigua perseguits per la policia. Des d'aleshores la Guàrdia Urbana ha requisat 7.400 objectes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00