Sociedad

Cancel·lat el concert d'homenaje a Traginada i canvi d'ubicació del Pink Floyd simfònic

Les males previsions climatológiques obliguen els canvis

Cadena SER

Mahón

L’arribada de la gota freda obliga a cancel·lar el concert d’homenatge a Traginada a La Mola, i a canviar la ubicació del Pink Floyd simfònic.

Aquest dimarts estava previst el concert Pink Floyd Simfònic al Freginal de Maó. Tot el muntatge bàsic ja estava fet. En previsió del mal temps per pluges que s’espera, l’alcalde de Maó i el regidor de Festes, han mantingut una reunió de feina amb personal tècnic municipal i els propis organitzadors del concert per cercar una alternativa que permetés la celebració d’un espectacle que ha despert no poca expectació.

La pròpia complexitat del muntatge que requereix de moltes hores de feina, impedeix prendre una decisió de darrera hora, ja que qualsevol alternativa requereix d’una feina de muntatge i preparació mínima de 48 hores.

En atenció el número d’entrades venudes anticipadament, que segons informen els organitzadors, superen les 750, s’ha hagut de cercar un local cobert capaç d’acollir un públic aproximat de 1000 persones.

Després de valorar les diferents possibilitats, s’ha escollit el Pavelló de l’Alcázar, a Sínia Costabella com el de millors condicions i capacitat. Lògicament, el canvi obliga a un espai escènic diferent del previst per el Freginal. L’Ajuntament assegurarà, igualment, la disposició de 1000 seients per poder seguir l’actuació còmodament. El canvi d’ubicació ha estat possible per la bona disposició del CD Alcázar, que haurà de modificar el normal programa d’activitats d’estiu per permetre aquesta activitat imprevista. L’obertura de portes serà a les 20.30 h.

Per altra banda, i davant les males condicions climatològiques, la gerència de La Mola ha decidit cancel·lar en concert d’homenatge a Tragina previst per aquest dimecres.

L’import de les entrades serà retornat en els mateixos punts de venda on van ser adquirides. En el cas dels tiquets retirats a través de www.menorcareservas.com, la devolució es farà directament a través del compte bancari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00