Economia y negocios

ALDI obre un nou supermercat a Reus

El nou establiment, la botiga número 11 a la província de Tarragona, obrirà les seves portes el pròxim 28 d'agost

aldi.es

Reus

La cadena de supermercats ALDI obrirà, el pròxim 28 d’agost, un nou establiment a la localitat catalana de Reus, amb l’objectiu d’estar més a prop dels clients i oferir-los una experiència de compra optimitzada amb un model de botiga modern, còmode i senzill.

Aquesta obertura s’emmarca en el pla d’expansió d’ALDI a la Província de Tarragona, on compta amb 11 establiments.

Aquest nou supermercat, ubicat a l’avinguda de Salou, 171 i amb una superfície de 1100m2, suposa el tancament de l’establiment que ALDI té al polígon La Roureda, al carrer Nicaragua, 1 Esq. Carrer Uruguay, PP, a la mateixa localitat de Reus. Aquestes noves instal·lacions, a més de garantir la plantilla de 8 persones del supermercat anterior, generaran 6 nous llocs de treball addicionals i comptaran amb 88 places d’aparcament. L’horari comercial serà de dilluns a dissabte, de 9h a 21.30h.

ALDI té com a objectiu seguir oferint la millor qualitat al millor preu en un ampli assortiment de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. Al supermercat ALDI de Reus, els clients podran trobar més de 2100 productes amb tot el necessari per realitzar una compra completa, amb una cuidada selecció de productes frescos, envasats, regionals i més de 200 productes ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat. En el marc de la seva aposta pel producte fresc de qualitat i proximitat, ALDI ha presentat El Mercado de ALDI, una nova marca de productes frescos que inclou al voltant de 300 articles de fruites, verdures, carn, peix i ous.

Els clients que assisteixin al supermercat el dia de la inauguració podran gaudir de promocions i obsequis especials, a més d’una degustació de productes i receptes típiques de la regió elaborades amb productes ALDI.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00