Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 18 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Els creuers continuen creixent al Port de Tarragona

Aquest 2019 tancarà amb 10.000 viatgers i 10 vaixells més que l'any passat. Això és un total de 65 creuers i més de 110.000 passatgers. D'aquesta manera, el Port de Tarragona preveu un creixement sostingut d'aquest tipus d'embarcacions de cara els pròxims anys i es creu que la ciutat podrà seguir absorbint aquest nombre de visitants perquè només representa un 10% del total de turistes que visiten Tarragona.

Creuer turístic al Port de Tarragona /

 

El Port de Tarragona preveu un creixement sostingut dels creuers en els propers anys. Ahir mateix en va arribar un, el número 39 des de que va arrencar la temporada el passat mes d'abril. Aquesta campanya tancarà amb 65 vaixells i més de 110.000 passatgers, 10.000 viatgers i una desena de vaixells més que l'any passat.

Tarragona s'està consolidant al circuit dels creuers com a destinació integral, des de Port Aventura fins el vi del Priorat o el Delta de l'Ebre i continua guanyant visitants. El responsable d'aquest sector, Jordi Sendra, preveu un creixement sostingut en el futur immediat. Reconeix que no serà un augment tant exponencial sinó més aviat pausat.

Un creixement pel que, segons Sendra, la ciutat de Tarragona està capacitada per seguir absorbint perquè el percentatge de turistes, que fixa en un 10% del total, que arriba a la ciutat a través del Port és encara molt baix.

El Port de Tarragona té planificada una propera ampliació al Moll de Balears amb una nova terminal, per destinar-la exclusivament als creuers. De moment...arriben al moll de Llevant

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?