Sociedad
Educación

Hi ha tots els mestres d'Infantil, Primària i Secundària

El delegat territorial d'educació, Joan Marquès, augura un inici de curs tranquil el proper 11 de setembre

La tornada al col·legi l'11 de setembre ha de ser tranquil·la. / SER Menorca.

Mahón

Les escoles d’educació Infantil, Primària i Secundària incorporen aquest dilluns a tots els seus mestres de cara al curs que començarà la setmana vinent. El propi delegat territorial d’ensenyament, Joan Marquès, explica que aquests planters estan tots coberts, en un principi. On encara hi ha alguna vacant és a la Formació Professional, però són unes classes que començaran més tard, el 23 de setembre i espera que, fins llavors, es puguin cobrir les vacants.

Cal recordar que els docents de FP van ser els causants dels principals maldecaps de l'inici del curs passat. especialment preocupant va ser el cas del mòdul d'Informàtica del Biel Martí de ferreries que va estar més de dos mesos sense professor i es va acabar contractant a un informàtic per impartir la matèria. 

Els alumnes tindran, a més, uns col·legis amb força novetats pel que fa a construccions. La obra més important és la que ha durat més d’un any al Joan Ramis de Maó que, per aquesta raó, ja no tindrà aules modulars.

Però hi ha hagut moltes altres obres menors. En Joan Marquès en destaca algunes com la del  Maria Lluisa Serra on s’ha ampliat el soterrani per a fer de magatzem, l’Escola d’Arts on s’han fet uns nous banys o la eliminació de barreres arquitectòniques del Mare de Déu de Gràcia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00