Sociedad

Maó tancarà la Via Ronda durant tres hora el capvespre de dia 7 de setembre

L'accés quedarà tancat des de la rotonda propera al quarter de Santiago i la rotonda del col·legi Verge del Carme

Tram que quedarà tancat temporalment durant el capvespre de dia 7 / Google

Mahón

L’Ajuntament de Maó tancarà el pas de vehicles per la Via de Ronda (c/Francesc Femenias) aquest proper dissabte 7 de setembre entre les 18h del capvespre i les 21:30h de la nit entre la rotonda de Depaso i la del col·legi Verge del Carme. L’objectiu és facilitar el pas de vianants i la colcada entre l’Ermita de Gràcia i el casc urbà.

Aquests tancaments se senyalitzaran, de forma prèvia, als creuaments viaris immediatament anteriors:

Zona de ponent: A la rotonda de l’Hospital Mateu Orfila i a la rotonda de l’av. Mediterrània (amb desviament cap a Malbúger).

Zona de llevant: A la rotonda d’Abu Umar (amb desviament cap al carrer Camí des Castell) i als seus possibles accessos cap a la zona de l’av. Fort de l’Eau.

El trànsit procedent de la població des Castell podrà optar per desviar-se cap a la costa de Corea, en direcció al port, que actuarà de via provisional de circumval·lació o d’enllaç amb altres nuclis de població, o bé podrà emprar el camí Verd per accedir, per aquesta via, a la carretera de Sant Lluís.

El trànsit amb destinació as Castell es podrà desviar per dues vies: o bé pel port, o bé passant per la població de Sant Lluís, en funció del punt concret de partida.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00