Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad
Delitos

Creix la criminalitat a Menorca

Però segueix sent, per molt, l'Illa més tranquil·la de l'arxipèlag balear

Augmenten els delictes a Menorca durant el darrer any. / SER Menorca.

Mahón

Menorca ha tingut un índex de criminalitat el darrer any de 38,5 delictes per cada 1.000 habitants. Així ho ha donat a conèixer la Delegació del Govern a Balears aquest dimecres. Aquesta xifra suposa un increment de 2,7 punts, però, tot i això, Menorca segueix sent, per molt, la illa més tranquil·la de l’arxipèlag.

Així Eivissa té un índex de 91, Mallorca es troba amb 68 i Formentera amb gairebé 50. A nivell balear la taxa es situa en 68,4. És la més alta de tota Espanya que té una mitjana de 46,6. Val a dir que aquest percentatge es calcula segons el padró d’habitants, això implica que no es tenen presents els turistes que ens visiten.

Per tipologia de delictes en el primer semestre de l’any s’ha constatat que baixen els robatoris de vehicles i en domicilis. Pel contrari, creixen els intents d’homicidis en un 83% i els delictes contra la llibertat sexual en un 36%.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00