Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 19 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Ciudadanos perd els seus principals líders municipals a Menorca

El coordinador del partit, Jesús Méndez, opina que potser es van equivocar al triar el perfil dels caps de llista

Ciudadanos està patint baixes importants a nivell municipal a Menorca. /

Abans de començar el curs polític Ciudadanos ja ha perdut a Menorca als seus dos líders municipals a Maó i Ciutadella. Ricardo Terré a Llevant i Ana Pons Capella a Ponent ja han renunciat a les seves actes de regidors. En ambdós casos els polítics han marxat sense crítiques a la formació esgrimint motius personals.

El coordinador de Ciudadanos a Menorca, Jesús Méndez, considera que són baixes puntuals i reconeix que potser no van encertar en el perfil de caps de llista municipals a Maó i Ciutadella. "No es el mateix liderar un grup municipal de tres o quatre persones i governar que estar sol a la oposició. Potser vam ser molt optimistes a les nostres previsions i això no ens va permetre encertar el perfil de candidat que necessitàvem".

Sobre el fet que la marxa dels dos líders municipals arribi tan prest i si això pot desencisar l’electorat que els va votar, Méndez creu que l’important és la feina a fer durant aquest mandat i, en aquest sentit, confia plenament en els equips municipals de Maó i Ciutadella des de la oposició.

Cal recordar que Ciudadanos va aconseguir a les passades eleccions de maig tres regidors a Ciutadella, un a Maó, un altre a Sant Lluís, un conseller insular i un diputat autonòmic.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?