Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 19 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Mercadal vol negociar el futur de les concessions de Ports a Fornells

Francesc Ametller vol parlar ambMarc pons abans que es decideixi el futur dels immobles

Francesc Ametller vol negociar amb ports el futur de les vivendes a Fornells que s'estan revertint a l'Administració. /

L'Ajuntament des Mercadal es planteja demanar algun dels immobles que Ports de Balears està tractant de recuperar a Fornells en expirar les concessions d'aquestes cases en zona marítim portuària. Ports va anunciar aquesta setmana l'inici de la via judicial per a la reversió de diverses concessions, entre elles 4 de la badia de Fornells.

L'Ajuntament des Mercadal ja ha anunciat que voldria tractar amb el Govern el futur d'aquestes dependències per donar-los un ús cultural o social. Cal recordar que aquestes concessions només es poden destinar a tasques portuàries o a d’altres administracions.

L'alcalde des Mercadal, Francesc Ametller, exposa  que espera del Govern que abans de decidir res els preguntin i també parlin amb la junta local de Fornells per saber millor les opcions i necesitats del nucli de pescadors.

No obstant això, Ametller reconeix que el tema encara està en una fase embrionària i ho han d'estudiar amb deteniment.

Les quatre concessions tenen tres famílies diferents com usufructuàries ja que dues d'elles són de l'empresari català Fèlix Millet, que va ser condemnat pel saqueig del Palau de la Música. A més d'aquests quatre immobles, Ports també haurà litigar per recuperar cinc a Portocolom.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?