Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 19 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Francesc Ametller vol ampliar els projectes a construir dels pressupostos participatius

Els vesins van votar per millorar els jocs infantils, però el batle creu que, a més, s'hauran d'executar les altres propostes més votades

Els vesins des mercadal han exposat quienes són les prioritats a l'hora d'invertir els doblers municipals. /

Es Mercadal invertirà 100.000 euros en la renovació i instal·lació d’ombra a les zones de jocs infantils de la Plaça Pare Camps, de l’Escola de Música i de Fornells. Així ho han decidit els vesins en una votació popular dins del projecte de Pressupostos participatius.

Però la resta de propostes més votades també es volen construir. Xisco Ametller és el batle des Mercadal i considera que amb aquestes votacions els residents han marcat quines són les seves prioritats per la qual cosa entén que hi ha altres projectes que s'hauran d'executar via pressupostos ordinaris o altres mitjans.

Entre aquestes propostes que Ametller també veu prioritàries per les votacions dels vesins destaquen  instal·lar plaques fotovoltaiques a cobertes d’edificis públics, o dotar de serveis bàsics als terrenys on es vol construir la nova escola pública. Totes aquestes iniciatives tenen un pressupost també de 100.000 euros.

La opció guanyadora la va decidir el vot de 80 residents des Mercadal. Cadascú podia repartir un total de 6 punts per via telemàtica. El fet que només participessin 80 vesins no preocupa al batle que valora molt positivament aquesta xifra.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?