Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 17 de Septiembre de 2019

Otras localidades

La Menorca pintada viatja a Barcelona

El Museu Diocesà català acollirà des del 20 de setembre una mostra de pintures fetes a l'Illa per artistes catalans i menorquins

'Fruita a la finestra' és una obra de Josep Serra Llimona que es podrà veure a la mostra. /

El Consell Insular promou una exposició a Barcelona de cinc pintors, companys de generació, que comparteixen la passió per la pintura i per l'illa de Menorca. Són els catalans Artigau ,Serra de Rivera, Serra Llimona, Miquel Vilà i el menorquí Joan Vives Campomar, qui els va descobrir Menorca quan estudiaven a la Facultat de Belles Arts de Sant Jordi.

L’exposició està formada per 80 pintures i un video i es podrà veure al Museu Diocesà de Barcelona del 20 de setembre al 24 de novembre.

La mostra està comissariada per Àlex Susanna i Carles Jiménez, aquesta exposició pretén mostrar com cadascun d'aquests pintors s'ha apropiat de l'illa des d'un epicentre diferent, Artigau des de Sant Lluís, Serra de Rivera des de Ciutadella, Serra Llimona des de Fornells, Miquel Vilà des de Maó i Vives Campomar des del port de Maó, però sobretot a partir de motius i pretextos ben diversos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?