Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 18 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Els negocis turístics segueixen guanyant manco que un any enrere

L'enquesta de PIME-Menorca adverteix, a més, que 2020 s'apropa amb moltes incerteses

La temporada turística no està resultant com esperaven els empresaris illencs de PIME. /

El negoci turístic disminueix a l'Illa en comparació amb el mateix mes agost de l'any anterior segons l'enquesta mensual que fa la patronal PIME Menorca. La facturació mensual ha baixat pel 47,29% de les empreses turístiques enquestades, s'ha mantingut per a un 34,11% i ha augmentat en 18,06% dels negocis. Igual que els mesos anteriors, pràcticament la meitat (47,29%) segueixen venent menys que fa dotze mesos.

En aquest mes d'agost aquest indicador ha millorat, però no prou per considerar-mínimament satisfactori.Cal recordar que formen part d’aquest estudi més de 250 Pimes illenques.

Per sectors, el de agroturismes és el que presenta un millor comportament. Un 44,44% dels establiments d'allotjament en un entorn rural ha augmentat la seva facturació. A la banda oposada es troba el comerç, on el 62,62% dels comerços relacionats directament amb el turisme han venut menys que a l'agost de 2018.

De cara al futur el Brèxit i les seves conseqüències i la desacceleració de l'economia alemanya fan que la patronal vegi amb incertesa la temporada vinent.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?