Sociedad
Política

El PP demana unitat al Consell per afrontar la sentència del Cas Biniancolla

Demana crear un equip de traball amb representants dels govern insular i de la oposició per definir l'estratègia a seguir

Sugrañes i Salgado han presentat una proposta d'acord per evitar una sanció milionària pel Cas Biniancolla. / PP Menorca.

Mahón

El Grup Popular vol unitat davant la sentència del cas Biniancolla després que la justícia hagi rebutjat, per dues vegades, l'argumentació de la declaració d'interès general que va aprovar l'Administració governada llavors pel PP tant a nivell municipal (Sant Lluís) com insular (Consell de Menorca) i autonòmic. Els populars van presentar aquest dilluns al matí una proposta d'acord per via d'urgència perquè sigui debatuda en el Ple insular de dilluns que ve amb l'objectiu d'articular un front comú de tots els partits amb representació a la corporació, els serveis jurídics de la institució i els professionals externs que porten el cas.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és identificar entre tots la millor estratègia de defensa amb la qual fer front a la sentència del TSJB que anul·la l'interès general del parc aquàtic.

A més del punt que proposa la creació d'un "equip de treball", la proposta d'acord també inclou promoure que el promotor acrediti amb la major urgència els mesos d'obertura de l'hotel annex a la parcel·la del parc aquàtic des de l'obertura del mateix.

El conseller del Grup Popular, Carlos Salgado, ha explicat  en roda de premsa que "respectem les sentències judicials i en aquest cas també discrepem d'ella", tant que "entenem que podria ser recomanable presentar un incident de nul·litat". "Analitzar aquestes qüestions és el motiu de la nostra proposta de crear un equip de treball", ha afegit Carlos Salgado.

Salgado ha negat l'existència d'informes tècnics negatius i que la resolució fos concedida a base d'informes externs. "Neguem la major. L'expedient només compta amb un informe negatiu que després dels aclariments del tècnic de l'Ajuntament de Sant Lluís deixa de ser-ho, per tant, n'hi va haver però només fins que es van aconseguir els aclariments positives de Sant Lluís.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00