Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 16 de Octubre de 2019

Otras localidades

Román Julià, presentant com a nou gerent de l'Àrea de Salut a Menorca

Substituirà Antoni Gómez Arbona, que es jubila després de quatre anys en aquest càrrec

Julià és el primer per la dreta /

El doctor Romà Julià ha estat nomenat nou gerent de l’Àrea de Salut de Menorca en substitució d’Antoni Gómez Arbona, que es jubila després de quatre anys en aquest càrrec. La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, acompanyada del director general del Servei de Salut, Juli Fuster, han presentat el nou gerent a la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i al seu equip. A l’acte ha assistit també el gerent sortint, que deixa el càrrec després de vuit anys dedicat a la gestió sanitària en dues etapes, entre els anys 2007 i 2011 i des del juliol de 2015 fins avui.

Després de la presentació a les autoritats menorquines, Romà Julià ha estat presentat a l’Hospital Mateu Orfila. A l’acte han assistit, a més de l’equip directiu, els caps de servei del centre, les supervisores d’infermeria i els coordinadors d’admissions.

Romà Julià Masip (Barcelona, 1956) és llicenciat en Medicina Interna i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialitzat en Medicina Interna. Metge d’urgències de l’Hospital Mateu Orfila durant el darrer any, ha estat director de l’Hospital Universitari Dexeus (2015-2018) i director mèdic de l’Hospital de Sant Celoni (2007-2015). Té un màster en Gestió Hospitalària i de Serveis Sanitaris per la Universitat de Barcelona (2003) i ha cursat el Programa d’Alta Direcció en Institucions Sanitàries a la IESE Business School.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?