Sociedad

Els Mossos busquen un violador que capta les víctimes amb un anunci de feina

Aquest home ofereix feina de neteja i cita les víctimes en estacions de tren

La policia investiga una agressió sexual consumada a Molins de Rei i un intent al Papiol

La comissaria de Sant Feliu de LlobregatMossos Esquadra

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra busquen un agressor sexual que capta les víctimes posant anuncis a internet oferint una feina de neteja. Porta les noies amb el cotxe fins a una zona més aïllada i allà les agredeix, i s'endú les seves pertinences i el telèfon mòbil. Ha passat fa pocs dies a Molins de Rei i el Papiol.

Aquest individu fa servir el portal milanuncios.com per oferir feina de neteja i contactar així amb possibles víctimes segons ha pogut saber SER Catalunya. Dilluns passat, 16 de setembre, va citar una de les noies, que s'havia interessat per l'anunci, a l'estació de tren de Rubí a les 4 de la tarda. Quan la va trobar, li va dir que pugés al seu cotxe amb l'excusa d'ensenyar-li el lloc on treballaria. La va dur fins al polígon de Can Rabella de Molins de Rei, molt a prop del cementiri i darrere d'una fàbrica. Allà la va violar i li va robar la bossa de mà i el telèfon mòbil deixant-la sense opcions de poder alertar. L'agressor va marxar i la noia, de 18 anys, va poder demanar ajut a un vigilant privat d'una empresa de la zona.

Només 4 dies abans, el 12 de setembre, aquest mateix individu havia citat una altra noia a l'estació de tren del Papiol per parlar de la suposada feina. També la va fer pujar al seu cotxe i la va dur fins a l'aparcament del Restaurant Can Colomé del Papiol. Allà, segons ha pogut saber SER Catalunya, li va dir que si volia tenir la feina havia de mantenir relacions sexuals amb ell. La noia, de 20 anys, s'hi va negar i va aconseguir fugir. L'home també es va quedar amb la seva bossa de mà i el telèfon mòbil.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud, que mantenen en secret aquest cas, estan buscant dades per intentar identificar aquest individu, ja sigui a través d'imatges, de testimonis, de la pàgina web on va posar l'anunci o de la descripció que n'han fet les pròpies víctimes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00