Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

El Soroll de Santa Tecla

Avui hem fet un Soroll Camp de Tarragona especial amb connexions a la plaça de la font per viure d'a prop el fet casteller propi d'aquesta data i també hem escoltat un bon fragment del Dames i Vells d'aquest any. Amb Laia Díaz, a través del seu llibre 'Tots Som la Tecla' hem entès més i millor el significat i importància d'aquesta festa pels qui la fan i la viuen des de dins.

Imatges de la primera roda de l'actuació castellera de Santa Tecla /

 

Llegint el llibre ‘Tots Som la Tecla’ de la periodista Laia Díaz, ens adonem que per les persones que viuen les festes de Santa Tecla des de dins, aquests dies són fruit d’un estat d’ànim. D’una manera d’entendre la pròpia biografia individual i familiar a partir de la Santa Tecla. N’hi ha que entenen que el seu aniversari és aquells dies, per molts d’altres, la vida recomença després del 24 de setembre. Tothom que hagi vist aquesta celebració té un moment concret. Que se’l sent especial i propi. Des de la baixada de l’àliga fins l’anada a ofici, castells a la plaça de la Font, ball de nanos, versots dels Diables...

Laia Díaz als estudis de SER Tarragona / Jordi Cartañá

Aquestes són algunes de les reflexions que han planat durant el programa especial que hem fet avui amb Joel Reche des de la plaça de la Font per viure d’a prop el 23 de setembre. El dia en què les quatre colles castelleres de la ciutat ofereixen les millors construccions del seu repertori. I amb Eva Hidalgo hem fet un repàs del Dames i Vells d’aquest any. Observant amb quins fets de la vida pública, social, política i econòmica s’han entretingut a ressenyar i mossegar amb els seus versos hàbils i enginyosos.

Tot plegat en un programa que podeu escoltar clicant a l’enllaç de sobre.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?