Sociedad
Ecología

Menorca viu la Vaga Mundial pel Clima

Aquest divendres batles i `presidenta del Consell han signat la declaració d'emergència climàtica a l'Illa

Els treballadors del Consell han parat mitja hora per defensar el planeta. / Jordi Ribera.

Mahón

La celebració de la Vaga Mundial pel Clima també ha tingut ressò a Menorca. Les escoles i centres docents han parat al migdia. També ho han fet les institucions.

Els vuit batles i la presidenta del Consell signaven a les 9 del matí a El Toro la declaració d’emergència climàtica aprovada dilluns al ple insular.

A l'aturada que s'ha fet davant de la seu del Consell a Maó ha parlat, entre d'altres,  Alex Cortada, el jove que va representar a la Reserva de Biosfera de Menorca a la cimera del clima a Nova York. Deixava clar que els governants actuals tenen bones paraules per aquest tema, però poques iniciatives vàlides i per això reclamava a la gent  que cadascú faci les petites accions que pot com reciclar, utilitzar  manco el transport privat o comprar més productes locals que tenen una menor petjada ecològica. Creu que és així com es pdorà millorar la salut del planeta.

Cal recordar que aquesta tarda a les set a s’Esplanada de Maó hi haurà una manifestació per defensar el planeta i exigir una lluita veritable dels governants contra l’escalfament global.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00