Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 14 de Noviembre de 2019

Otras localidades

L'acord de participació de Dalkia en la cogeneració, a finals d'any

El president d'EDF visita avui a Andorra per participar en la signatura de dos convenis de col·laboració amb FEDA

La ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, i el president d'EDF, Jean-Bernard Lévy, a les instal·lacions de FEDA. /

Feda i l'empresa francesa EDF preveuen tancar abans de final d'any la participació de la filial Dalkia, especialista en renovables, en la societat que explotarà la cogeneració a Andorra: Capçalera d'Infraestructures energètiques.

Segons la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, l'acord està ja molt avançat però encara queda per definir el percentatge de participació i els imports. Aquest treball s'ha iniciat tot just ara i la previsió és que abans d'acabar l'any es pugui subscriure el pacte de socis.

Avui el president de la companyia energètica francesa, Jean-Bernard Lévy, ha visitat les instal·lacions de FEDA i ha participat en la signatura de dos acords de col·laboració entre EDF i la parapública andorrana en matèria d'energia hidràulica i de suport en casos d'emergència.

Pel que fa aquest segon, es tracta de posar negre sobre blanc en el suport que ja presta EDF a FEDA en casos d'emergència energètica.

Pel que fa al conveni sobre la millora de la central hidroelèctrica, es tracta de facilitar suport tècnic i logístic en la renovació dels equipaments de la central de FEDA a Encamp.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?