Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

L'alcalde de Salou veu perillar la construcció del Hard Rock

Granados demana a la Generalitat i La Caixa que es posin d'acord i desencallin els entrebancs urbanístics necessaris per tal de començar la construcció.

Imatge d'un cartell de Hard Rock a Punta Cana /

Preocupació a Salou pel silenci administratiu a l'entorn del futur complex turístic de Hard Rock: l'alcalde, Pere Granados, tem perdre una inversió d'aquestes característiques per la Costa Daurada.

Els principals esculls

Perquè comenci a pendre forma, cal resoldre els aspectes urbanístics pendents: no hi ha acord, per exemple, sobre qui ha d’assumir la taxació dels terrenys. El govern català al juny mitjançant l'INCASOL va signar l'opció de compra; Això vol dir que fa de corretja de transmissió entre la propietat, La Caixa, i Hard Rock.

Turisme tot l’any

Granados veu el futur macro complex com una oportunitat única per desestacionalitzar el turisme i diversificar l'oferta. L'empresa volia començar les obres al maig de l'any vinent, un calendari que a dia d'avui és poc viable.

Hard Rock Entertainment world inclouria hotels, comerços, teatre i un dels casinos més grans d'Europa. La primera fase suposaria una inversió de 665M d'€ i la creació de prop de 12.000 llocs de treball.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?