Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

Yllanes apunta al GOB y a 500 Km de tuberies com causes del retard en la gasificació de l'Illa

El vicepresident assenyala que se està reformant el projecte per prioritzar les instal·lacions de gas a Maó, Ciutadella y els polígons industrials

La canalització del gas a Es Migjorn ha provocat queixes i denúncies del GOB. /

El Govern balear reconeix que Menorca va endarrerida en el procés de gasificació de l’Illa malgrat que hi ha un mandat del Parlament de 2015 al respecte. Així ho ha denunciat la diputada autonòmica del PP Sion Pons. El vicepresident del Govern i titular del canvi de model energètic, Juan Pedro Yllanes esgrimia com causes d’aquest retard la oposició d'alguns col·lectius, que Pons ha assenyalat com el GOB, i a la dificultat de fer els 500 Km de sèquies necessaris per soterrar la distribució del gas.

Yllanes ha exposat que és complicat trobar espais on fer-ho ja que també s'ha de vigilar que no passin per terrenys protegits.

La resposta no ha satisfet a la parlamentària popular que ha acusat directament al GOB i a Unides Podem de boicotejar aquesta iniciativa. A més també ha assenyalat a PSOE i Més de votar a favor d’aquesta iniciativa al Parlament i torpedinar-la des d’altres institucions.

Yllanes ha reconegut que, efectivament, es vol modificar el projecte inicial per prioritzar unes actuacions. Es volen instalar primer les canalitzacins per Maó, Ciutadella i els polígons industrials.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?