Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

La Cova de s'Aigua ja té permís d'obres

El Consell Insular ja té a punt el procés de licitació

Les obres per adequar l'accés a la Cova de s'Aigua es licitaran ben aviat. /

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat aquest dimecres la concessió del permís d’instal·lació i obres per a l’adequació d’accés al públic i visites guiades a la Cova de s’Aigua de la urbanització de Cala Blanca de Ciutadella. El Consell Insular de Menorca, per la seva banda, ja té redactada la documentació tècnica necessària per iniciar el procediment de licitació de l’obra, que compta amb un pressupost de 292.608,68€.

Cal recordar que el mes de juliol del 2017 es va adjudicar el projecte a l’empresa Sadim Ingeniería per la posada en marxa de l’obertura de la Cova de s’Aigua i que durant el procediment es va esmenar una deficiència per donar compliment a la Llei d’Accessibilitat Universal perquè hi pogués haver un recorregut adaptat sobre l’espai públic, des del carrer a la caseta de recepció i banys, i a la cota d’entrada de la cova, per la qual cosa s’haurà d’instal·lar un elevador motoritzat.

També cal destacar que en el plenari del mes d’octubre de l’Ajuntament de Ciutadella s’aprovarà la bonificació del 95% de l’Impost sobre construccions i obres.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?