Sociedad
Turismo

Jet2 incrementa el seu operatiu a la tardor

A l'octubre i novembre posarà 1.500 places aèries més per viatjar a Menorca i ampliarà el dispositiu de 2020 per adaptar-se a la fallida de Thomas Cook

La reunió entre el Consell i Jet2 va permetre ampliar la connectivitat aèria entre Menorca i Regne Unit en temporada baixa. / CIMe

Mahón

Jet2 sumarà 1.500 places d’avió a l’operativa ja prevista per al mes d’octubre i els primers dies de novembre des dels aeroports de Birmingham, Glasgow i Manchester. Una delegació de la companyia britànica ha confirmat, aquest dijous, la decisió a la presidenta del Consell i de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), Susana Mora.

Els representants de Jet2 han compartit, així mateix, la seva intenció de replantejar l’estratègia traçada per a la temporada 2020 per adequar-la a la nova realitat sorgida després de la fallida de Thomas Cook. Escoltam Susana Mora.

S’ha de tenir en compte que aquesta revisió es farà a partir d’una operativa ja assegurada que, tal com es va anunciar el passat mes de maig, començarà a principis d’abril de 2020 i suposarà habilitar 26 nous vols i prop de 10.000 places.

Però el Consell, a més,  ja té un calendari de feina d'aquí a la World Travel Market amb més reunions amb altres aerolínies i turoperadors per ampliar les connexions amb el Regne Unit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00