Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

El PSOE fa una crida a la mobilització per aconseguir un govern progressita el 10N

Pau Morlà i Carme Garcia Queral fan una repassada de la gestió feta en els darrers mesos

Pau Morlà i Carme Garcia en roda de premsa /

Els candidats menorquins del PSOE al Congrés i al Senat, Pau Morlà i Carme García Querol, han presentat aquest dilluns algunes de les línies polítiques que defensaran de cara als propers comicis del 10 de novembre.

Els socialistes defensen que l’única opció factible per assegurar un govern estable i progressista és donar més recolzament al PSOE, ja que són l’únic partit que ha presentat vàries alternatives per formar govern.

El bloqueig viscut durant aquests mesos “no ha deixat altra alternativa que haver de tornar a anar a una nova convocatòria electoral, però compartim i entenem l’estat de frustració dels nostres ciutadans i ciutadanes davant d’aquest fet”, ha explicat Pau Morlà.

En aquest sentit, el candidat al Congrés ha volgut recordar que durant aquests 6-7 mesos “el PSOE ha presentat al país un Pressupost que va ser tombat al Parlament, un Govern de coalició i un Govern de cooperació amb un programa que comptava amb el suport de la societat civil però que, tot i així, va ser rebutjat de forma sistemàtica”.

Davant d’aquesta situació, el socialista ha insistit a demanar màxima mobilització per al 10N, argumentant que “s’ha d’anar a votar amb més força que mai perquè la participació no fa més que reforçar la democràcia i necessitam un Govern fort i estable liderat per Pedro Sánchez”.

La candidata al Senat, Carme García Querol, ha volgut recordar que ha estat el PSOE el partit que ha liderat la transició energètica passant de l’impost al sol del PP a l’actual aposta per les renovables passant per la lluita contra la violència de gènere o les polítiques d’igualtat.

A nivell estrictament insular, Morlà ha recordat algunes de les iniciatives que s’han duit al Congrés com la tramitació de l’expedient per construir els nous jutjats de Ciutadella, la posada en marxa de la depuradora d’Addaia o la licitació de la nova OSP entre Menorca i Madrid.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?