Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 23 de Noviembre de 2019

Otras localidades

La societat balear desconeix qui pot formar un govern després del 10-N

La Fundació Gadeso apunta que els candidats no fan propostes de proximitat a la gent

La incertessa s'apodera de la gent davant del 10-N. /

La societat de Balears no sap quins acords polítics es poden configurar a partir del 10-N per formar un govern. Així ho reflecteix el darrer Quadern Gadeso on la resposta més votada és 'No ho se' tant quan es pregunta quin partit por fer front millor a la situació socioeconòmica i a la situació política. Aquest fet fa que comenci a créixer la opció d’un acord transversal entre formacions de dretes i esquerres per sortir del moment actual.

El portaveu de la Fundació Gadeso, Antoni Tarabini, també indica que per arribar a acords també cal baratar la manera de negociar. "Fins ara han negociat Pedro Sánchez i Pablo Iglesias i ara el que cal és que ho facin PSOE i Unides podem que no és el mateix".

A la societat també li xoca que cap formació política expliqui com afrontar els problemes reals que es pateixen. Es venen candidats com qui publicita qualsevol altre producte, però no actuacions que arribin a la gent. Tarabini apunta que els problemes que hi havia abans, segueixen existint sense que ningú aporti solucions vàlides.

Tarabini també es demana quanta gent s’abstindrà el 10-N, una dada que cap enquesta aporta

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?