Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Sociedad
Política

La societat balear no veu qui pot solucionar la crisi política

Els Quaderns Gadeso mostren els dubtes que generen els actuals líders polítics de cara al 10-N

La societat illenca està plena d'incertesses davant del 10-N. / Cadena SER.

Mahón

La societat de Balears no sap quins acords polítics es poden configurar a partir del 10-N per formar un govern. Així ho reflecteix el darrer Quadern Gadeso on la resposta més votada és 'No ho se' tant quan es pregunta quin partit pot fer front millor a la situació socioeconòmica com a la situació política. Aquest fet fa que comenci a créixer la opció d’un acord transversal entre formacions de dretes i esquerres per sortir del moment actual.

El portaveu de la Fundació Gadeso, Antoni Tarabini, també indica que per arribar a acords també cal baratar la manera de negociar. "No pot ser que Pedro Sánchez y Pablo Iglesias negocïin. Han de fer-ho PSOE i Unides Podem, que és molt diferent".

A la societat també li xoca que cap formació política expliqui com afrontar els problemes reals que es pateixen. Es venen candidats com qui publicita qualsevol altre producte, però no actuacions que arribin a la gent. Tarabini apunta que els problemes que hi havia abans, segueixen existint sense que ningú aporti solucions vàlides.

Tarabini també es demana quanta gent s’abstindrà el 10-N, una dada que cap enquesta aporta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00