Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 20 de Noviembre de 2019

Otras localidades

El jove atropellat pels mossos es troba estable

L'ingressaven a l'Hospital Joan XXIII amb traumatisme cranioencefàlic després que una furgoneta dels mossos s'obrís pas a través d'una barricada de contenidors. El jove s'hi trobava amagat al darrera.

 

La imatge s’ha escampat com la pólvora per les xarxes i l’incident ha sigut dels que han suposat un bon ensurt al conjunt de les manifestacions i aldarulls que es van viure al conjunt de Catalunya.

A Tarragona un jove de 17 anys acabava aixafat pel contenidor darrera del qual s’havia amagat. La fatalitat va voler que una furgoneta dels Mossos d’Esquadra s’obrís pas a través d’una barricada de contenidors disposada sobre l’asfalt impactant-hi amb força. La conseqüència va ser que els contenidors i el jove es van endur un fort cop.

Segons us hem avançat des de SER Catalunya, a hores d’ara es troba estable a la unitat d’Inter mitjos de l'hospital Joan XXIII amb traumatisme cranioencefàlic.

5 detinguts i 2 ferits

És el balanç que ens deixa a Tarragona una altra nit de corredisses, contenidors cremats, llançaments d’objectes i l’atropellament del jove.

A Reus es va viure un tall de vies de sis hores, de la una del migdia fins a les set de la tarda i un episodi de gran tensió a la nit davant de la comissaria de la Policía Nacional.

I avui...

A les 12 del migdia el sindicat d’estudiants ha convocat una gran manifestació a la Imperial Tàrraco i també tenim plens extraordinaris: a l’ajuntament de Tarragona i a la Diputació. Volen servir per condemnar la sentència de dilluns i fer una crida a les manifestacions pacífiques.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?