Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 20 de Noviembre de 2019

Otras localidades

El nou parc que substituirà el Prat Gran trigarà dos anys en enllestir-se

La pèrdua d'una part de de l'actual parc es compensaria amb un nou espai d'uns 10.000 metres quadrats

Sessió de comú d'Encamp celebrada aquest dijous al vespre. / ()

Torres preveu que el nou parc d'Encamp estigui llest en dos anys.

La pèrdua d'una part de de l'actual parc, es compensaria amb un nou espai d'uns 10.000 metres quadrats, que integrarien l'actual aparcament, una part de la plaça del Rellotge i un nou espai a l'altra banda de la via, on s'havia ubicat el Càmping Interncional. En aquest cas, el terreny també és de propietat privada i el comú negociar la cessió fins que no es desenvolupi el pla d'actuació. Tot plegat estaria llest en uns dos anys, va dir el cònsol major, Jordi Torres, en la sessió de comú que es va fer ahir.

El comú disposa de vuit mesos per retornar "en el seu estat original" les parcel·les que son de propietat privada del Prat Gran i per tant, haurà de fer-se càrrec d'enretirar totes les instal·lacions, inclosos els servei de crculació i de policia que estan a les parcel·les.

En el consell de comú es va aprobar un pla d'ajudes al comerç i es regularà l'accés dels camions al Pas de la Casa per no entorpir els compradors. Els partits de l'oposició no ho veuen malament però demanen control a la corporació

Finalment es va aprobar les obres de millora de Prada de Moles, per complir amb la reglamentació que li exigeix la Lliga. En aquest cas, es tancarà perimetralment el camp, s'ampliaran els vestuaris, es farà una nova zona de bar i es col·locarà una llosa correguda per ampliar les grades amb seguretat. Tot plegat costarà 420.000 euros.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?