Sábado, 22 de Enero de 2022

Otras localidades

Es Mercadal acull aquest diumenge l'estrena del documental "Traginada, l'esclat d'un poble"

Ha estat elaborat per l'Arxiu d'Imatge i So i es podrà veure a diversos pobles de l'illa

Fotograma del documental

Fotograma del documental / Arxiu Imatge i So

«Traginada. L'esclat d'un poble» és el títol del documental que l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca ha elaborat en commemoració del 40è aniversari de la publicació del primer treball discogràfic de l’emblemàtic grup de folk menorquí.

El Consell Insular va organitzar ja el passat 17 de gener un concert-homenatge a la formació que, a més, va ser un dels principals actes institucionals de la Diada del poble de Menorca.

Ara, en aquest nou documental elaborat per Magda Timoner, Miquel López i Jordi Orell, es mostra la història del grup i del context de l'època. Ells han entrevistat tant els components originals com altres personalitats actuals i d'aquell moment per a fer d'aquest documental una eina que ajudi a entendre millor el fenomen que va suposar Traginada en el seu temps.

Aprofitant el Menorca Doc Fest que es farà entre el 31 d'octubre i el 3 de novembre, es podrà veure per primera vegada el documental el proper diumenge a les 20h a la sala Multifuncional des Mercadal. Després d'aquesta estrena, el documental es passarà a Maó, Ciutadella i altres poblacions de la nostra illa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?