Sociedad

Es Mercadal acull aquest diumenge l'estrena del documental "Traginada, l'esclat d'un poble"

Ha estat elaborat per l'Arxiu d'Imatge i So i es podrà veure a diversos pobles de l'illa

Fotograma del documental / Arxiu Imatge i So

«Traginada. L'esclat d'un poble» és el títol del documental que l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca ha elaborat en commemoració del 40è aniversari de la publicació del primer treball discogràfic de l’emblemàtic grup de folk menorquí.

El Consell Insular va organitzar ja el passat 17 de gener un concert-homenatge a la formació que, a més, va ser un dels principals actes institucionals de la Diada del poble de Menorca.

Ara, en aquest nou documental elaborat per Magda Timoner, Miquel López i Jordi Orell, es mostra la història del grup i del context de l'època. Ells han entrevistat tant els components originals com altres personalitats actuals i d'aquell moment per a fer d'aquest documental una eina que ajudi a entendre millor el fenomen que va suposar Traginada en el seu temps.

Aprofitant el Menorca Doc Fest que es farà entre el 31 d'octubre i el 3 de novembre, es podrà veure per primera vegada el documental el proper diumenge a les 20h a la sala Multifuncional des Mercadal. Després d'aquesta estrena, el documental es passarà a Maó, Ciutadella i altres poblacions de la nostra illa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00