Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 11 de Noviembre de 2019

Otras localidades

El formatge Mahón-Menorca estarà protegit a la Xina

El CRDO signa un acord amb l'At.Villacarlos per promocionar aquest article a la geografia espanyola

La Xina protegirà la introducció del formatge menorquí al seu país. /

El ministre d'Agricultura en funcions, Luis Planas ha anunciat un acord amb la República Popular de la Xina per a la protecció de 100 productes europeus de qualitat, entre ells el formatge amb denominació d'origen Mahón-Menorca. Aquesta mesura suposarà la protecció contra imitacions i usurpació d'aquests articles en aquest mercat. L’acord entrarà en vigor a finals de 2020 un cop acabi la tramitació.

Planas ha remarcat el gran potencial que suposa el mercat xinès per al sector agroalimentari, en un moment en què és crucial obrir mercats. La mesura suposa un alleujament per a un producte afectat de ple per la guerra aranzelària amb els EUA.

Per altra banda, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen del formatge Mahón-Menorca ha signat aquesta setmana un nou acord de col·laboració amb l’At. Villacarlos de futbol  juvenil que juga la divisió d’honor i disputa partits per tota la geografia estatal. El president del Consell regulador, Bosco Triay, explica que la col.laboració amb esportistes és una aposta de fa temps de la que no es pot quantificar el retorn però que veuen molt positivament ja que des que es va iniciar s'h notat un increment de les vendes.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?