Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Sociedad
Sucesos

Dos detinguts per agressió a Ciutadella

Es tracta d'una parella amb nombrossos antecedents per diferents delictes

La policia local de Ciutadella va practicar dues detencions. / Ràdio Menorca

Mahón

La policia local de Ciutadella ha detingut aquesta passada matinada a una parella resident al Camí de ses Quarterades per una agressió mútua. Ambdós són vells coneguts dels agents per tenir nombrosos antecedents, alguns d’ells per violència de gènere.

Els fets s’han iniciat devora les cinc de la matinada. Fins el lloc dels fets s’han desplaçat agents de servei de la Unitat Nocturna de la policia local de Ciutadella i s’han trobat una parella amb una actitud molt agressiva l'un amb l'altre. Davant l'actitut dels implicats i que els dos presentaven lesions lleus s'ha procedit a la detenció dels dos implicats, un home de 36 anys i una dona de 34, els dos naturals de Ciutadella.

S'han instruït diligencies per la detenció i s'han traslladat els dos per ser atesos pels metges d'urgències del Canal Salat on s'han fet les proves i cures que s'han considerat pertinents. S'han remés les diligencies al cos nacional de policia per que pugui continuar les investigacions sobre el fet i tractar d'esbrinar l'origen i les responsabilitats derivades dels fets dins els marc de l'habitual col·laboració entre el cossos de policia local i nacional.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00