Sociedad
Sucesos

El mal temps fa estralls a Maó i la costa nord

La ciutat de Llevant va registrar 73 incidents i Na Macaret va patir importants destrosses

El vent fa ver moltes destrosses a Maó. / Ajuntament de Maó.

Mahón

La Policia Local de Maó ha gestionat un total de 73 incidents relacionats amb danys materials causats pel temporal de vent dels darrers dies.

En concret, 32 actuacions han estat relacionades amb arbres caiguts i deu amb senyals de trànsit en mal estat. La resta de peticions tenien relació amb inundacions i problemes en l'enllumenat públic de Maó i Sant Climent o amb elements que s'havien desprès d'alguns edificis, com teules o finestres.

Des de l'Ajuntament han informat que també s'està posant remei a l'ensorrament d’una 'paret seca' que estava propera a la via pública i s'han retirat quatre vehicles afectats per arbres caiguts.

On també va haver destrosses importants va ser a Na Macaret. Un arbre va caure a l’entrada de la urbanització i va tallar l’accés directe a la mateixa. Els vehicles es van haver de desviar per Cala Molí per entrar i sortir. A més, l’arbre va trencar el cable telefònic el que va provocar un tall a les comunicacions durant hores. Per una altra banda les ones i el vent van causar estralls a l’embarcador destrossant la passarel·la.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00