Sociedad
Urbanizaciones

El Consell vol fer una diagnosi de l'estat de les urbanitzacions turístiques

Miquel Company visita amb la batlessa de Sant Lluís els nuclis d'habitatge de la costa

Miquel Company i les autoritats han inspeccionat les urbanitzacions de la costa de Sant Lluís. / Radio Menorca

Mahón

El Consell Insular posa en marxa un diagnòstic de les zones turístiques amb ajuntaments i entitats empresarials per impulsar la seva millora. Aquest projecte s’engloba a dins dels objectius marcats pel Pla d’Intervenció en Àmbits Turístics. El projecte neix amb la voluntat de millorar les urbanitzacions turístiques, que són el focus del desenvolupament de l’activitat turística i d’allotjament.

El primer pas que s’ha decidit fer és establir el més aviat possible una diagnosi clara de quina és la situació de cada zona turística de Menorca d’acord amb les corporacions municipals perquè a partir d’aquí, es puguin presentar a les convocatòries que hi ha disponibles.

Una iniciativa que des de les associacions empresarials com PIME i ASHOME, no només veuen amb bons ulls sinó que s’han volgut integrar com a part de l’equip de feina que començaran a treballar aquest mateix mes de novembre. Aquestes actuacions es portaran sempre sota el paraigua de Menorca com a Reserva de Biosfera i hauran de respondre als criteris de sostenibilitat i equilibri econòmic i territorial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00