Sociedad
LLIGA ENDESA

El MoraBanc Andorra suma la cinquena victòria a l'ACB

Es va desfer de l'Unicaja de Màlaga 89-73 i porta quatre triomfs consecutis entre ACB i Eurocup

Els jugadors del MoraBanc Andorra celebrant la victòria davant l'Unicaja de Màlaga. / BCA

Andorra la Vella

El MoraBanc Andorra continua en un moment dolç després de vèncer 89-73 al’Unicaja de Màlaga.

Els homes d’Ibon Navarro sumen la quarta victòria consecutiva entre Lliga Endesa i Eurocup gràcies a un gran treball defensiu i que deixa l’equip en posicions de privilegi.

Davant de l’amfitrió de la propera Copa del Rei i un dels grans de l’ACB, el MoraBanc Andorra va tornar a demostrar el bon moment pel què està passant i en què va sumar la segona victòria consecutiva en la competició domèstica i que li permet mirar cap amunt a la classificació.

Sense Tyson Pérez lesionat, l’equip va oferir joc coral. El primer quart va ser molt igualat i va acabar amb 15-17. Jaime Fernández, ex jugador del conjunt andorrà va ser xiulat per l’afició local.

En el segon període, Dejan Musli i Jermey Senglin conduïen el MoraBanc Andorra que va arribar al descans 42-34.

A la represa, els malaguenys van retallar distàncies fins a posar el 56-53, però els locals no es van deixar sorprendre i van tornar a engrassar la maquinària. Clevin Hannah va ser el millor del partit amb 17 punts i 16 de valoració i un dels artífex de la bona segona meitat. L’equip va posar la directa i amb 17 punts de diferència ja no se li va escapar la cinquena victòria en lliga.

Al final de l’encontre, el pivot senegalès, Moussa Diagné, destacava la feina feta per l’equip i recorda que la temporada és molt llarga i que s’ha de seguir en aquesta línia.

El proper partit del MoraBanc Andorra serà dimecres davant la Virtus de Bolonya a l’Eurocup. Començarà a les 20 hores i serà retransmès en directe al Carrusel Andorra.