Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 15 de Diciembre de 2019

Otras localidades

La IA centra l'Innovem d'enguany

Gabriel Olivé de la UIB destaca la necessitat d'ajudes econòmiques a mig termini per avançar tecnològicament

Gabriel Olivé destacava la importància de les ajudes econòmiques. /

Sota el títol "Somies amb una IA més orgànica?", es celebra aquest divendres a Es Mercadal l’edició d’enguany d’Innovem. Durant tot el dia diferents ponents parlaran de com veuen les novetats tecnològiques que han de marcar el nostre futur immediat.

A la sessió matinal hi haurà el taller de Gabriel Pena, la presència de l'antropòloga Amber Case, la xerrada de l'enginyer aeronàutic d'Alaior Llorenç Pons, les experiències de dos agricultors de segle XXI o els projectes nascuts de la IA.

A la tarda, es parlarà sobre la recerca a la innovació, sobre la seva humanitat de la mà d'Alfonso Díez, i Juanjo Moreno exposarà la creativitat de la revista Yorokobu.

Un dels ponents d’avui, Gabriel Olivé del departament de Robòtica de la UIB, destacava la importància d’un recolzament ferm per a recerca ja que els fons econòmics de les institucions van minvant i això dificulta poder innovar. "Calen inversions en quantitat i qualitat. És necessari que  una ajuda estigui assegurada a 5 ó 10 anys vista per poder treballar bé. Formar un bon equip de treball costa anys, però es pot desmuntar en qüestió de mesos".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?