Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 15 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Més somriures al Mateu Orfila

El Consell de Govern aporta els doblers per mantenir el programa Sonrisa Médica

L'Hospital Mateu Orfila mantindrà el servei de 'Sonrisa médica'. /

La Conselleria de Salut i Consum atorgarà una ajuda de 28.774 euros a Sonrisa Médica per elaborar, implantar i fer el seguiment dels nous programes de pallassos a l’Hospital Can Misses (Eivissa) i a l’Hospital Mateu Orfila (Menorca). Així ho ha acordat avui el Consell de Govern.

El cost total del projecte presentat per Sonrisa Médica és de 37.686,92 euros i el període d’execució és de l’1 de gener al 30 de setembre de 2019.

L’ajuda servirà per atendre les despeses de la supervisió directa per part de la direcció i producció artística de l’associació, així com de la formació remunerada del personal en termes de continguts sanitaris, psicològics, artístics i musicals, i les sessions d’entrenament necessàries per l’execució correcta del servei.

L’objectiu és assolir una realització del programa adequada als protocols sanitaris i amb garanties d’un servei d’excel•lència a Menorca i Eivissa, atès que la implantació recent a Eivissa i Menorca suposaren la contractació de nou personal que encara ha d’adquirir experiència per garantir el nivell de qualitat requerit.

Sonrisa Médica és una entitat amb una llarga trajectòria a les Illes Balears i recentment ha commemorat el 25è aniversari del seu naixement.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?