Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 15 de Diciembre de 2019

Otras localidades

L'aeroport mantindrà la vella torre de control mentre es prova la virtual

Marc Pons assegura que el procés en que coexistiran ambdues infraestructures serà llarg per garantir el bon funcionament de la nova tecnologia

L'aeroport tindrà molt de temps dues torres de control, l'actual i una de virtual, per garantir que la nova tecnologia funciona correctament. /

L’aeroport de Menorca disposarà de dues torres de control, l’actual i la remota durant força temps per garantir el correcte funcionament d’aquesta nova tecnologia. Així ho ha anunciat el conseller de Mobilitat, Marc Pons al Ple del Parlament celebrat aquest dimarts.

 El responsable de Mobilitat responia així a la pregunta del ple formulada per la diputada de Més per Menorca Patrícia Font. Tant el partit menorquinista com els treballadors d’AENA havien manifestat la seva preocupació per la decisió de l’empresa de substituir l’actual torre de l’aeroport per una altra de caràcter virtual amb càmeres per visionar les pistes enlloc d’una de nova. Marc Pons diu que el procés de substitució serà progressiu i el supervisarà una entitat externa.

A Menorca hi ha preocupació pel fet del que pot succeir si hi ha una falla tècnica que deixa inoperatives les càmeres de imatge ja que, en no haver una visió directa de la pista, s’hauria de tancar l’aeroport. Un fet que encara seria pitjor si passés a l’estiu.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?