Sociedad
Turismo

600.000 euros per desestacionalitzar Menorca

La FFTM treu una convocatòria d'ajudes per organitzar activitats fora d ela temporada d'estiu

Les curses de cross fora de temporada són un gran reclam de visitants a l'Illa. / FFTM

Mahón

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha donat llum verda a la nova convocatòria de patrocinis per a projectes “que generin un retorn publicitari per a la marca Menorca i millorin la competitivitat turística de l’illa” durant el 2020. La dotació econòmica es manté en 600.000 euros per a tot un any, un 50% més que l’import assignat el 2018.

Amb aquesta línia de patrocinis, la Fundació cerca donar suport a aquelles iniciatives privades, promogudes per entitats amb i sense ànim de lucre, que consolidin la notorietat de la marca Menorca amb una imatge diferenciada i que contribueixin a millorar la competitivitat, la diversificació, la qualitat i la desestacionalització de l’oferta turística.

Ampliar la temporada turística és, efectivament, un dels grans objectius de la Fundació. Per aquest motiu, un dels requisits que han de complir els projectes que es presentin a aquesta convocatòria és que es desenvolupin entre l’1 de gener i el 31 de maig o entre l’1 de setembre i el 31 de desembre.

Segons queda recollit a les bases, les actuacions susceptibles de ser patrocinades han d’ajudar a impulsar “el turisme fora de la temporada d’estiu” i, en conseqüència, han de fomentar “la desestacionalització, els productes turístics d’hivern i l’ocupació laboral durant tot l’any”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00