Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 15 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Un novembre molt plujós

Menorca recull 127 litres per metre quadrat en el que portem de mes el que suposa un 80% més del normal

Ha plogut molt durant el que portem de novembre. /

El mes de novembre està salvant Menorca de patir sequera. Dels 25 dies que ja s’han complert ha plogut en 19 i s’ha assolit una mitjana de precipitacions molt superior a l’habitual el que està permetent equilibrar el nivell de les reserves hídriques.

Segons les dades oficials de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Menorca, en el que portem de novembre ha caigut casi el doble d’aigua del que és normal a un mes com aquest.  Són 127 litres per metre quadrat de mitjana el que implica un 80% més del que és habitual. Aquest cabdal ajuda a equilibrar el dèficit de pluges que patia l'illa el darrer any deixant-lo en només un 14%

Novembre sí s’està comportant com és habitual pel que fa a les temperatures tot i que està sent, per ara, un mes més fred del normal. Menorca ha tingut setmanes de molt fred i d'altres de més calor. De mitjana estem 0,8 graus més fred del que és normal.

Des d’AEMET s’avisa que ara tindrem una setmana tranquil·la meteorològicament parlant però la propera, ja al mes de desembre, tornarà el fred i la pluja.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?