Sociedad
Medio ambiente

Comença la trobada Starlight a Menorca

Des d'avui i fins dissabte es promocionarà el turisme per veure estels a la nostra illa amb un congrés mundial

Menorca és un lloc especial per veure els estels de nit. / PIXABAY

Mahón

El Llatzeret de Maó acull des d’aquest dijous i fins dissabte la segona trobada Starlight d’astroturisme. Més de 50 representants i experts de el sector, entre gestors d’allotjaments turístics, destinacions certificats o experts en llum i eficiència energètica, guies o periodistes especialitzats, participaran en aquest esdeveniment. Es tracta d'l'únic fòrum mundial sobre aquest tipus de turisme, organitzat pel Consell de Menorca i per la Fundació Starlight. Inclourà debats, ponències i sessions temàtiques sobre el sector. Per a la directora insular Irene Estaún, Menorca és un lloc ideal per aquesta mena de turisme, però primer ens ho hem de creure els propis menorquins.

Estaun també s’autoimposa deures. El primer és que Menorca sàpiga treure un rendiment econòmic a aquesta iniciativa i les empreses es preparin a tal efecte.

Hi prendran part representants internacionals del Canadà, Portugal, Colòmbia, Xile o de diferents punts de l'estat espanyol, arribats des de Canàries, Andalusia, Galícia o Aragó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00