Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 06 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Benejam avisa que fer el centre de salut a La Salle suposaria un retard d'anys

El batle d'Alaior es reuneix amb el director de la IB-Salut per impulsar la construcció del nou edifici

Alaior tracta d'impulsar la construcció del nou centre de salut. /

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, descarta la possibilitat de construir el nou centre de salut a un emplaçament diferent del solar municipal de Cala en Busquets.

Segons l’alcalde, qualsevol altra ubicació, com l’antiga escola de La Salle implicaria haver de pagar pel sol i comportaria una pèrdua en les prestacions del nou centre sanitari.

A més, des de l’IB-Salut, el seu director Román Julià li ha avisat que baratar la ubicació implicaria tornar a començar tot el procés de nou amb el retard en el temps que implicaria.Aspecte que també comparteix l'alcalde.

Benejam també ha criticat la consulta popular organitzada per Junts per Lô que vol preguntar als vesins la seva opinió sobre la ubicació del centre.

Benejam també ha anunciat que si es construeix el centre de salut a Cala en Busquets posarà en marxa un microbús que connecti el casc urbà amb la nova infraestructura. També recorda que des d’aquest emplaçament hi ha millors connexions per carretera per ambulàncies i la possibilitat de disposar d’un ampli aparcament per a qui vagi al centre.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?