Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 15 de Diciembre de 2019

Otras localidades

El Govern farà un pla estratègic per la ramaderia

Els partits accepten per unanimitat la proposició no de llei de la popular Assumpció Pons

El Govern tracta d'ajudar la ramaderia balear i evitar l'abandó dels llocs. /

Abans de fi d'any, el Govern balear presentarà les línies mestres d'un nou pla estratègic per reforçar i salvaguardar el sector ramader balear.

Així ho ha acordat la Comissió d'Economia de Parlament balear, que ha ratificat amb un vot unànime la proposició no de llei presentada per la diputada menorquina Assumpció Pons.

La consellera d'Agricultura, Mae de la Concha, ha acceptat el repte, s'ha compromès a presentar les línies mestres de el pla estratègic abans que acabi aquest exercici i seguir aprofundint en el disseny al llarg del primer semestre de l'any 2020. L'aprovació constitueix pels populars una primera passa i confirma la voluntat d'actuar sobre el sector.

No obstant això, el Grup Popular espera aconseguir la mateixa grau de suport per aconseguir dotar el pla estratègic amb dotació pressupostària per tal que les mesures que s'arbitren siguin efectives. El Grup Popular ha presentat ja una esmena a el projecte de Llei de Pressupostos per la que sol·licita que es doti aquesta línia d'acció sectorial amb 350.000 euros

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?