Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 07 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Cristóbal Aguado: "La Conselleria s'ha quedat en filosofies verdes i altres coses"

El president d'AVA també lamenta que la nova consellera haja reduït el pressupost per a agricultura en favor del medi ambient

“S'ha oblidat de l'agricultura”. D'eixa forma defineix Aguado tot allò fet per Mireia Mollà al capdavant de la Conselleria. Coincideix amb Carles Peris, de la Unió de Llauradors; no es mira al futur i es bolquen tots els esforços en l'àrea mediambiental, verda, deixant en un calaix i sense desenvolupament eines com la Llei d'Estructures Agràries.

Considera Aguado que la conselleria ha imposat un pressupost sense donar veu al sector i en sentit contrari al que fan altres països que, a més, són els nostres competidors. Si segueix per eixe camí, conclou Aguado, la conselleria d'agricultura deixarà de tindre sentit i podria dir-se “de filosofies verdes”.

Lamenta Cristóbal Aguado la resposta de la consellera a les crítiques de Peris ací en La Llavor. Va negar ser, com afirma Peris, una consellera urbanita que ha pintat de  verd totes les seues polítiques oblidant l'agricultura. A preguntes de la SER, Mireia Mollà va assegurar ser “híbrida” i va presumir de transversalitat de la política verda que també beneficia al camp. Cristóbal Aguado considera que el que passa és que "la consellera va poc al camp".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?