Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 11 de Diciembre de 2019

Otras localidades

El pressupost del Consell de Menorca per 2020 ascendeix fins els 98,27 milions

Aquesta xifra suposa un increment del 0,5%. Benestar Social és l'àrea amb una partida superior, 23,42 milions d'euros

Presentació dels pressuposts /

El Consell Insular contarà amb un pressupost de 98,2 milions d’euros de cara al 2020. Aquesta xifra suposa un increment del 0,5% respecte als comptes d’aquest mateix any, que estaven xifrats en 97,7 milions.

En el capítol d’ingressos destaquen els 68,4 milions corresponents a les transferències corrents, tot i que aquesta partida baixa en més d’un milió i mig d’euros respecte a la d’enguany. Baixen també les transferències de capital, un 0,34% i puja la recaptació d’impostos directes, que experimenta un increment del 11,3%.

Pel que fa a despeses, la partida corresponent a personal és la més important amb 23,7 milions i un increment del 7,5%. La segueixen els 22,8 milions d’inversions reals i els 22,4 de transferències corrents.

Desglossant el pressupost per departaments, trobam els 23 milions d’euros que es destinen a benestar social, un fet que serveix al Consell per assegurar que són uns pressupostos de marcar caràcter social i centrat en les persones.

Pel que fa al pla econòmic, Mora ha volgut destacar la seva transversalitat, incloent també la promoció turística dins d’aquest apartat.

Pel que fa al departament de mobilitat, l’any que ve contarà amb un pressupost de 13,6 milions. Entre els projectes i inversions, la vicepresidenta Maite Salord ha volgut destacar la creació d’una ruta alternativa al tram 1 del Camí de Cavalls, que actualment transcorre per la carretera Me-3 entre Maó i Sa Mesquida. Salord ha anunciat també diverses millores en la xarxa secundària de carreteres de l'illa, com la que uneix Maó i Es Castell o Maó i Sant Lluís.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?