Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 30 de Octubre de 2020

Otras localidades

HOY POR HOY DESDE MURCIA HOY POR HOY DESDE MURCIA Sigue en directo el especial de Hoy por Hoy desde Murcia con Àngels Barceló

Cap Nen Sense Joguina i Creu Roja Joventut s'uneixen per repartir joguines a més de 35.000 infants a Catalunya

La campanya Cap Nena Sense Joguina, vinculada històricament a Ràdio Barcelona, s'estén per primera vegada a Catalunya gràcies a un acord de col·laboració amb Creu Roja Joventut

Cap Nen Sense Joguina i Creu Roja Joventut s'uneixen per repartir joguines a més de 35.000 infants a Catalunya

Cadena SER

La campanya Cap Nen Sense Joguina, que vetlla perquè els infants de Barcelona puguin viure la màgia del dia de Reis amb joguines noves, ampliarà per primera vegada el seu abast a tot Catalunya, gràcies a la col·laboració de Creu Roja Joventut.

Ràdio Barcelona es va unir ara farà 50 anys a la iniciativa solidària de Cap Nen Sense Joguina, originada pel Casino de l’Aliança del Poblenou el 1967, i que també compta amb la col·laboració d'El Corte Inglés i l’Ajuntament de Barcelona. Des del primer moment, la ràdio va sumar la seva força mobilitzadora al servei d’aquesta gran acció ciutadana.

Ara, 50 anys després d’aquell primer impuls de Ràdio Barcelona, SER Catalunya n’agafa el relleu i estén la campanya Cap Nen Sense Joguina a tot el país, amb accions organitzades per SER Tarragona, Ràdio Reus, Ràdio Girona, i Ràdio Lleida, amb l’objectiu de recaptar joguines per a la campanya “Els seus drets en joc” de Creu Roja Joventut. A més, des de SER Catalunya contribuirem a la difusió de la resta d’activitats que Creu Roja Joventut organitzi per tot el país.

Més de 35.000 infants beneficiaris

Tant Creu Roja Joventut com l’Associació Cap Nen Sense Joguina tenen una llarga experiència en l’organització de campanyes que tenen com a objectiu comú la recollida i distribució de joguines noves per a famílies amb infants i joves en situació de vulnerabilitat.

En l’edició anterior, la campanya Cap Nena sense joguina va arribar a més de 10.100 infants de la ciutat de Barcelona amb les joguines dels oients i els diners recaptats en la tradicional subhasta radiofònica que organitza Ràdio Barcelona. D’altra banda, Creu Roja Joventut va distribuir l’any passat més de 68.000 joguines a 24.952 infants en prop de 450 municipis catalans, amb la participació d’unes 1.500 persones voluntàries i més de 500 empreses i entitats col·laboradores.

Gràcies a la col·laboració entre l’Associació Cap Nen Sense Joguina i Creu Roja Joventut, aquest any es distribuiran joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives a més de 35.000 infants de Catalunya.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?