Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 23 de Enero de 2020

Otras localidades

Masjoan assegura que Agrupament té una "molt bona notícia" pel Pas

No ha desvetllar de quin projecte es tracta però sí ha indicat que no està al programa electoral i que ho presentaran en la reunió pública prevista en els propers dies

El número dos d'Agrupament Encampadà, Joan Masjoan, ha avançat a Soroll Electoral que la seva formació té "una molt bona notícia pel Pas de la Casa" que presentaran en la reunió de poble prevista pels propers dies i que no està inclosa al programa electoral.

No ha volgut donar detalls del projecte però ha assegurat que és molt positiva per a la localitat.

Masjoan es presenta com una formació que "escolta la gent" i el resultat són les propostes que recullen al seu programa electoral que qualifica de realista.

"La nostra aposta és facilitar les coses a la gent i el nostre programa reflecteix les demandes dels ciutadans". A tall d'exemple ha citat el telecabina d'Engolasters sobre el qual ha dit que "si és factible, es farà, però prometre-ho sense saber si ho és, seria vendre fum".

Critica de l'actual corporació la negociació per a la continuïtat del Prat Gran, que s'ha endegat massa tard, i considera que tant la corporació com Saetde "han d'anar de la mà i en la mateixa direcció".

Pel que fa al futur de l'estació també creu convenient convocar un concurs internacional que reculli les exigències del comú sobre l'expotació.

En relació al comerç d'Encamp, Masjoan creu que no funcionarà cap pla de dinamització sense escoltar els afectats.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?